Vëzhgim

Lexojeni uebfaqen në një eReader

Publikuar , 08 Gusht 2011
0
Lexojeni uebfaqen në një eReader

Kjo vegël është një shtojcë për shfletuesin Firefox që ju mundëson kthimin e përmbajtjes së një uebfaqeje në një format ePub; skedarët e këtij formati mund të barten në një lexues të librave elektronikë dhe të hapen lehtësisht. Opsioni për ta bartur përmbajtjen në ePub mund të vërehet duke klikuar me të djathtën e miut në një uebfaqe. Ju madje mund ta gjeni automatikisht tekstin e një uebfaqeje ose ta bartni një pjesë të tekstit.

Teksti juaj është i kopjuar në një eBook të hapur në një tab të shfletuesit. Nga këtu ju mund të ndryshoni librin dhe ta ruani atë si format ePub.

Merreni këtë shtojcë./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë