Softuer

Lexoni lajmet me Feedly

Publikuar , 01 Tetor 2011
0
Lexoni lajmet me Feedly

feedlyFeedly është i gatshëm si shtojcë për shfletues dhe si aplikacion për celular dhe sapo të jeni kyçur ju mund ta çiftëzoni aplikacionin me llogarinë tuaj në Google Reader dhe Tumblr.

Aplikacion ofron lahme shtesë nga kanale si “DIY” dhe “technology”, të cilat mund të ju hyjnë shumë në punë zhvilluesve të softuerëve, dhe ky aplikacion i radhit lajmet në një ndërfaqe të pastër, minimale.

Përditësimi më i ri ua mundëson përdorimin e Feedly-it si një klient për Tumblr dhe ju ofron që të riblogime, pëlqime dhe komente në postime nga blogjet e tjera ku ju tashmë jeni abonuar duke mos pasur nevojë që të largoheni nga aplikacioni.

Për më tepër, futja me Google+ ua mundëson bërjen +1 ose postimit të drejtpërdrejtë në Google+ të postimit me URL-në, ndërsa ky aplikacion ngjashëm ofron mundësinë e shpërndarjes së postimit edhe në Facebook dhe Twitter.

Feedly 6.0 është falas dhe i gatshëm që tani. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Facebook lajmëron ndryshime në Messenger të cilat do të irritojnë mijëra përdorues

Tags >

RSS