Ja se si

Lexoni Wikipedian edhe pa internet

Publikuar , 07 Mars 2012
0
Lexoni Wikipedian edhe pa internet

Shkarkojeni dhe instalojeni këtë aplikacion për Google Chrome. Aplikacioni pastaj e shkarkon përmbajtjen nga Wikipedia. Vetvetiu, aplikacioni është i rregulluar në atë mënyrë që të shkarkojë versionin më të vogël, por ju mund ta zgjidhni versionin më të madh tek “setting”.

Kur të përfundojë shkarkimi, aplikacion do të ndërtojë një indeks për të gjithë artikujt e mundshëm për lexim. Tani ju mund të kërkoni dhe shfletoni artikuj pa pasur një qasje aktive në internet, ose madje të kërkoni për gjëra që ju interesojnë edhe duke mos pasur qasje në internet. Ky aplikacion mbase mund të na hyjë ne shqiptarëve në punë pasi që kemi nganjëherë ndalje të rrymës elektrike, e po ashtu edhe probleme me internet, si p.sh. rreth mbushjes, problemeve të ISP-së etj.

Shpresojmë që do të ju hyjë në punë. Këtë artikull po e përfundojmë me thënien e rilindësit të shquar shqiptar, Sami Frashërit: “Se drita e diturisë përpara do të na shpjerë.” (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Telefoni juaj Android do të punojë më shpejt me një veprim të thjeshtë

Lajmet e fundit>