Lajmet

Lidhja mes inovacionit, hacking dhe lëvizjeve të reja sociale…

Publikuar , 18 Gusht 2011
0
Lidhja mes inovacionit, hacking dhe lëvizjeve të reja sociale…

Aktivisti i rrjeteve sociale (http://www.internetartizans.co.uk/) do të vij në një ligjëratë që ka të bëjë me “Lidhjen mes inovacionit, hacking dhe lëvizjeve të reja sociale”. Pas kësaj, Dan McQuillan pritet të jetë i gatshëm për një diskutim të hapur me të pranishmit në lidhje me tema si inovacione, rrjete sociale, hacking, etj.

Ngjarja është e hapur për të gjithë dhe pritet të jetë atraktive dhe të tërheq një numër të konsiderueshëm të vizitorëve, të cilët veçse kanë filluar të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre përmes rrjeteve sociale si Facebook. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Turbinat e erës në Skoci prodhuan dyfishin e energjisë elektrike që i duhet vendit