Harduer

Linja e re e lojrave “të lidhura” për fëmijë do t’ju lejojë të ndërtoni dhe programoni Batmobile

Publikuar , 20 Maj 2018
0
Kjo linjë e re Powered Up do të përbëhet nga produkte të shumta që ndryshojnë në kompleksitet, në vend të një seti që mund të përdoret për të ndërtuar gjëra të shumëfishta. Linja e re e lojrave “të lidhura” për fëmijë do t’ju lejojë të ndërtoni dhe programoni Batmobile

Lego ka prezantuar një linjë të re të lodrave, të quajtur Powered Up, që është edhe grupi i parë i serisë së Aplikacionit Batmobile. Kompania më parë ka krijuar lodra të lidhura, dhe së fundmi edhe me setin e saj të Boost që lejon fëmijët të ndërtojnë një shumëllojshmëri lodrash dhe më pas t’i kodonjë dhe t’i kontrollojnë përmes një aplikacioni.

Kjo linjë e re Powered Up do të përbëhet nga produkte të shumta që ndryshojnë në kompleksitet, në vend të një seti që mund të përdoret për të ndërtuar gjëra të shumëfishta. Disa sete mund të jenë vetëm me bateri, ndërsa të tjerët mund të kontrollohen nga larg ose kontrollohen nga aplikacionet. Disa nga këto funksionalitete do të dërgohen me setet, edhe pse fëmijët do të blejnë pajisje shtesë që do të shtojnë veçoritë në lodrat e tyre.

Ky Batmobile i ri mund të kontrollohet përmes dy ndërfaqeve të para-ndërtuara në aplikacionin e mbështetur të iOS / Android ose përmes një telekomandeje që përdoruesit personalizohen me rrëshqitësa dhe butona. Një ndërfaqe e re koduese do të lëshohet edhe më vonë gjatë vitit, në mënyrë që fëmijët të mund të kodojnë shpejtësinë, drejtimin, zërin dhe kohëzgjatjen për të krijuar lëvizje të reja. Batmobile do të dalë më 1 gusht për 159.99 dollarë.

Kompleti përfshin 321 copë, dy motorë dhe një shpërndarës baterie. Kit Boost gjithashtu kushtointe 159.99 dollarë kur u prezantua dhe përfshinte një motor ekstra dhe një sensor kombinimi me ngjyra dhe distancë, së bashku me 843 pjesë Lego tradicionale.

Komplete të tjera që do të prezantohen së fundmi përfshijnë trenin e pasagjerëve të qytetit Lego dhe trenin e ngarkesave të qytetit Lego, të cilat i shtojnë kontrollet e largëta këtyre grupeve më klasike, dhe treni avulli Lego Duplo dhe treni Lego Duplo, të cilat janë projektuar për fëmijët mbi dy vjeç. Ata do të jenë në gjendje të marrin një njohuri mbi kodimin me sensorë që marrin në gjurmët e trenit me ngjyra. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Shkencëtarët kanë ndërtuar një mikrofon kuantik që mat tingujt në nivel atomik

Tags >

Lego