Lajmet

LinkedIn tashmë vjen me një aplikacion për iPhone

Publikuar , 21 Qershor 2014
0
LinkedIn tashmë vjen me një aplikacion për iPhone

MobileRrjeti LinkedIn është një nga mënyrat më të mira në internet për të hyrë në marrëdhënie punë me kompani ose persona të ndryshëm.

LinkedIn tashmë krahas faqes së internetit të shumë përdorur anembanë botës, përfaqësohet edhe nga një aplikacion, i cili u lançua dje posaçërisht për iPhone.

Aplikacioni përfshin filtrat për kërkimin e vendeve të punës, si vjetërsia e punës, industria dhe vendndodhja. Aplikacioni Job Search do të rekomandojë gjithashtu pozicione të ndryshme duke u bazuar tek punët që keni kërkuar më shumë në faqe. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Rrotat e Mac Pro kushtojnë më shumë se një laptop me harduer të mesëm

Tags >

LinkedIn