Vëzhgim

Linus Torvalds: “Virtualizimi është i dëmshëm”

Publikuar , 19 Gusht 2011
0
Linus Torvalds: “Virtualizimi është i dëmshëm”

Megjithatë, ai ishte në dyshim për funksionimin e llojit Xen, një projekt i cili ishte formalisht arsye për të gjitha akuzat e bëra në listën e letrave të zhvilluesit të bërthamës. “Unë iu tregova atyre, “Shikoni se çfarë më keni dërguar dhe shikoni se çka KVM më dërgoi dhe pyeteni veten pse do t’i pëlqeja njerëzit e KVM-së më tepër se sa juve,” shpjegoi ai. Xen krijoi një strehë të tollovisë për shkak të mos funksionimit me skuadrën e bërthamës Linux, shpjegojnë ekspertët e bërthamës. Ndërtuesit e llojit (ang. distro) tregojnë që skuadra e Xen nuk e ka bërë gjithmonë përditësimin me ndryshimet e fundit në bërthamë./cio.al

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë