Harduer

Llaptop i ri: MacBook 2020

Publikuar , 14 Qershor 2011
0
Llaptop i ri: MacBook 2020

Mac Book 2020 vjen me një bateri që nuk harxhohet, falë një shtrese voltike që e përfshin. Ka edhe një shtresë për ultrazë për ndonjë përgjigjie taktike dhe një kamerë 3D, e cila ka mundësi për kapjen e gjërave përreth si pamje tripërmasore.

Kjo pajisje do të ketë edhe një emitues holografik që tregon tërë përnbajtjen për të cilën keni nevojë. Çdo gjë është me wireless dhe nuk ka porta ose kabllo anash. Natyrisht, zgjidhjet cloud e plotësojnë, kështu që nuk ka nevojë për një HDD./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çmontimi i Galaxy S20 Ultra shfajëson Samsung