Vëzhgim

Loja më e re nga Zynga: Adventure World

Publikuar , 31 Gusht 2011
0
Loja më e re nga Zynga: Adventure World

Paraqitja 37 sekondëshe harta të reja, të mnbushur me tempuj të lashtë, vullkane, kamzhikë, gjarpërinj dhe kurtha vdekjeprurëse. Pamja e lojës të rikujton filmin e Indiana Jones, por kjo lojë ka një stil të njëjtë të ndërtimit që ka qenë në lojërat FarmVille dhe CityVille, të cilat kanë arritur mjaft sukses. “Nxirrni jetë nga shkëmbinjët!” është sllogani i lojës.

Nuk ka fjalë për kohën kur do të lëshohet loja, por pritet që të jetë së shpejti. Ndërmarrja e ka vonuar zhvillimin e lojës së vet. Së fundi kjo ndërmarrje lëshoi Pioneer Trail si një shtojcë për FrontierVille. Lojërat e tjera të kësaj ndërmarrje janë Words With Friends, Empires & Allies,  Cafe World, Mafia Wars dhe Zynga Poker.

Më poshtë edhe mund ta shihni paraqitjen e shkurtër të kësaj loje./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë