Vëzhgim

Luani labirintin në 3D Google Maps

Publikuar , 02 Maj 2012
0
Luani labirintin në 3D Google Maps

Është mjaft e thjeshtë për t’u luajtur. Loja është e thjeshtë: duke përdorur kursorin, përdoruesi udhëzon deri tek një vend i caktuar përgjatë rrugëve në hartë në aq pak kohë sa është e mundur.

Janë tetë nivele që përfshin harta në Manhatën, San Francisco, Paris, Londër, Tokio, Las Vegas, qendra tregtare e Amerikës dhe një hartë e zakonshme me pjesë të llojllojshme të të gjitha qyteteve të ndryshme të kombinuara.

Deri më tani, koha më e shpejt e arritur është 2 minuta e 45 sekonda. Nëse mendoni se jeni aq të aftë sa të mund ta thyeni këtë rekord, atëherë provojeni. Edhe nëse nuk jeni aq të mirë në të, sërish mund ta provoni, pasi që mund të jetë një argëtim i këndshëm. Klikoni këtu për ta luajtur këtë lojë online./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë