Harduer

MacBook tani me logon që ju dëshironi

Publikuar , 15 Prill 2013
0
MacBook tani me logon që ju dëshironi

MacBook logoSteve Jobs kishte si motiv “Mendimin Ndryshe”, përse MacBook duket njësoj si çdo pajisje tjetër? Një fushatë re e ndërmarë së fundmi po përpiqet që ta nxjerrë kompjuterin e Apple nga grupi i kompjuterave të tjerë duke i vendosur një DiskPortreti.

Një simbol pjesërisht transparent përdor dritën nga logoja e Apple nga që vjen nga ekrani i MacBook për të treguar imazhin që ti dëshiron.

Disku përdor një pjesë ngjitëse magnetike të përkohshme për tu përshtatur fiks sipas logos origjinale dhe të siguron që mund ta ndërrosh imazhin sipas kërkesave që ke.

Krijuesit e fushatës kanë siguruar një masë të madhe imazhesh për ta bërë sa me interesante këtë nismë. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Nëse ju duket iPhone i shtrenjtë krahasojeni me modelin më të shtrenjtë Galaxy S20

Tags >

MacBook