Softuer

Mafia II dhe Red Dead Redemption, do të vonohen

Publikuar , 05 Mars 2010
0
Mafia II dhe Red Dead Redemption, do të vonohen

Ndërsa edhe Mafia II, titull argëtues me një temë të vendosur në Nju Jorkun e viteve të 40-ta dhe 50-ta, e që është paraparë të paraqitet në gjysmën e parë të këtij viti, pritet të prezantohet dikur mes muajit gusht dhe tetor

Megjithëse Rockstar Games pati deklaruar se Red Dead Redemption do të paraqitet me 27 prill për Playstation 3 dhe Xbox 360, gjërat kanën ndryshuar, pasi që Take-Two gjatë raportit fiskal të kompanisë, ka bërë të ditur se paraqitja e këtij titulli do të shtyhet në datën 18 maj për Amerikën Veriore dhe 21 maj për territoret tjera .

Ndoshta do të jetë një muaj i ngarkuar për botuesin i cili planifikon që të shpalos edhe LA. Noire, Max Payne 3 dhe Sid Meier’s Civilization V, gjatë të njëjtës periudhë.

LEXO EDHE:  Kjo statistikë e thjeshtë tregon pse njerëzit preferojnë një iPhone përpara çdo telefoni tjetër