Lajmet

MAP promovon punësimin elektronik në Kosovë

Aug 31 2010
0 Shpërndarje
MAP promovon punësimin elektronik në Kosovë

Punësimi elektronik (e-Punësimi) automatizon proceset e administratës publike në tërë procesin e punësimit, që nga publikimi i konkurseve e deri në fazën finale të kontratës së të punësuarit.

Me këtë projekt DeQPA vazhdon me implementimin e Strategjisë së e-Qeverisjes dhe Planit të Veprimit, të aprovuara nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Lajmet e fundit>