Lajmet

MapBox, mjedisi zhvillues alternativ për krijimin e hartave në iOS

Mar 7 2013
0 Shpërndarje
MapBox, mjedisi zhvillues alternativ për krijimin e hartave në iOS

mapboxMapBox, një shërbim për dizajnimin dhe publikimin e hartave të dedikuara, ka lançuar versionin 1.0 për iOS SDK.

Sipas MapBox ky prodhim është një plotësim i fazës së parë të funksionaliteteve dhe stabilitetit që nga debutimi vitin e kaluar. Ky sistem zhvillues (SDK), i cili bazohet nga OpenStreetMap, u shty për tu lançuar për shkak të rritjes së cilësisë, apo hartave të dedikuara që sfidon MapKit e Apple.

Tani, MapBox është kompletuar me një sër veçorish dhe përmisimesh ku përfshihet përmisimi i dokumentacionit apo ndryshimeve që lejojnë një menaxhim më të mirë të memorjes.

Më specifikisht, MapBox shton se ka shtuar një galeri me shembuj kodesh, suport për Automatic Reference Counting (ARC), përmisim dokumentimi, qëndrueshmërinë dhe kode të pastrimit.

Më poshtë po rendisim disa prej ndryshimeve.

* Ka shtuar lajmërime të deleguara për selektimin e shënimeve dhe heqjen e lajmërimeve.

* Shtimi i një veprimi të gjatë njohës për shtresat e shënimeve.MapBox1

* Shtimi i një API për rregullimin e një stringu agjend përdoruesi SDK për kërkesat e rrejtit.

* Shtimi i një metode bindëse për burimin e titujve MBTitles për ti gjetur lehtësisht në aplikacion.

* Lejimi i selektimit të një shënimi për të hequr një shënim aktual.

* Shtimi i një API për pastrimin e ruajtjes lokale të MapBox. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>