Vëzhgim

Mark Zuckerberg kundër SOPA-s

Publikuar , 18 Janar 2012
0
Mark Zuckerberg kundër SOPA-s

Zuckerberg shkruan që ndërmarrja e tij Facebook është kundër SOPA-s dhe PIPA-s në një periudhë të pacaktuar. Postimi gjithashtu e lidhet me faqen në Facebook për SOPA/PIPA, ku vihen në pah problemet me faturat dhe ofron rrugë për t’u përfshirë. Kjo faqe ka ekzistuar për një kohë, pa ndonjë  reklamim të madh. Por tani Zuckerberg ka ngritur zërin e tij.

Siç duket deri më tash, ky postim i bërë gjatë ditës së sotme nga Mark Zuckerberg është bërë mjaft i popullarizuar, pasi që ka marrë më tepër se 57 mijë pëlqime në shtatë minuta. Kjo paraqet një befasi të vogël që zgjati aq gjatë; nëse SOPA/PIPA duhej të kalonin, do të ishte një papërshtatshmëri e madhe – dhe mjaft e shtrenjtë – për rrjetin Facebook që t’i bindet./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë