Softuer

Mass Effect 2 në PS3, gjatë vitit të ardhshëm

Aug 18 2010
0 Shpërndarje
Mass Effect 2 në PS3, gjatë vitit të ardhshëm

Loja e popullarizuar Mass Effect 2 që veçse ka pranuar 70 rezultate të përkryera nga media të ndryshme si Associated Press, Eurogamer, MSNBC,com, G4TV dhe Los Angeles Times, dhe është loja me vlerësimin më të larët në 15 vite historie të Bioware dhe 28 viteve të EA.

Nëse veçse keni luajtur pjesën e parë të Mass Effect në PS3-in tuaj, atëherë ju do të jeni në gjendje të importoni lojërat tuaja të ruajtura në mënyrë që të vazhdoni me tregimin. E njëjta gjë ka qenë e mundshme edhe në platformat Xbox 360 dhe PC.

EA gjithashtu ka theksuar se loja për PS3 do të përfshijë “orë të tëra me përmbajtje bonos”, kështu që mund të presim përditësime të ngjashme sikurse që janë paraqitur deri më tani për platformat tjera. /pcworld.al

Lajmet e fundit>