Softuer

MathWiz e bën matematikën më të këndshme për Windows Phone 7

Publikuar , 15 Maj 2011
0
MathWiz e bën matematikën më të këndshme për Windows Phone 7

MathWiz është falas, ngjashëm sikur aplikacionet e tjera PolyQ.

Qëllimi në lojë

MathWiz është një lojë aritmetike që mund të shkaktojë varshmëri, ku qëllimi është arritja deri te një numër duke përdorur katër veprimet dhe numrat që janë në disponim, brenda kohës prej 2 minutave. Ju merrni pikët duke shkruar numrin e saktë.

Veçoritë

Nuk po mund ta gjeni përgjigjien? Nuk ka problem; përdoreni zgjidhësin e brendshëm për ta parë rrugën më të shkurtër deri tek numri i kërkuar. Derisa ju kaloni përgjatë lojërave të lehta, ndryshojeni lojën nga lloji i lehtë në atë të mesëm ose të vështirë, për numra të kërkuar që mund të jenë më sfidues.

Krahasoni veten tuaj me të tjerët në mbarë botën me tabelën e pikëve.

Shkarkoni këtë aplikacion./pcworldalbanian

 

 

LEXO EDHE:  Lamtumirë BlackBerry Messenger

Lajmet e fundit>