Lajmet

Mbi 100 tema tashmë falas në aplikacionin e tastierës SwiftKey

Dec 2 2016
0 Shpërndarje
Mbi 100 tema tashmë falas në aplikacionin e tastierës SwiftKey

ktrihprlc9s5lsi4nkt9Swiftkey ka bërë të gjitha temat vizuale për tastierën e tyre falas, për iOS dhe Android. Temat modifikojnë ngjyrën dhe stilin e tastierës, por më parë kushtonin ekstra. Jo më!

Janë mbi 100 teme falas të Swiftkey.

Në Android ju mund të shtypni butonin në formë hamburger në të majtë të tastierës për të gjetur temat, dhe në iOS ju mund të modifikoni temat në aplikacionin kontejner duke klikuar ikonën e kuqe “Design” për të zgjedhur tema të reja. (PCWorld Albanian)

Tags >

SwiftKey
Lajmet e fundit>