Softuer

Mbrojeni kompjuterin me AVG 2011

Publikuar , 22 Korrik 2011
0
Mbrojeni kompjuterin me AVG 2011

Versioni falas i antivirusit AVG e ka mbrojtjen bazike, por shumë të rëndësishme për kompjuterin tuaj, që bllokon virusët dhe spajuerët. Ju mund të bëni skanim më të shpejt dhe përdorim më të mirë të kompjuterit në verisonin AVG 2011.

Komponentet e antivirusit AVG 2011:
•    Anti-virusi
•    Anti-spajueri
•    Skanuesi i lidhjeve
•    Skanuesi i emailave
•    Menaxhuesi i përditësimeve
•    Anti-Rootkiti
•    Analizuesi i kompjuterit personal
•    Mbrojtësi i privatësisë

Ju kurrë nuk e dini se cila uebfaqe është e infektuar. Skanuesi i lidhjeve ju ndihmon në identifikimin nëse një uebfaqe është e sigurt apo jo, duke e vlerësuar atë.
Shkarkojeni versionin falas të antiviruesit AVG 2011 ./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Airbnb do të hetojë çdo pronë të listuar në platformë pas raportimeve për mashtrime