Lajmet

Mbyllet portali me aplikacione pirate për iOS

Publikuar , 02 Janar 2013
0
Mbyllet portali me aplikacione pirate për iOS

InstallousInstallous, që është një portal madhor për aplikacionet me pagesë të piratuara nga dyqani App Store i Apple më nuk do të jetë në qarkullim.

Skuadra e zhvillimit Hackulous ka lajmëruar mbylljen e faqes së vet zyrtare.

Dyqani me aplikacione të piratuara nuk funksionon më dhe paraqet këto gabime: “Version i skaduar. Installous tani do të përfundojë” ose “API Error. API nuk është në dispozicion.”

Për shumë vite, Installous ofroi qasje të plotë për mijëra aplikacione pa pagesë për iOS për çdokënd që kishte një iPhone, iPad ose iPod Touch që ishte zhbllokuar.

Mendojeni atë sikur të jetë në gjendje që të flas në një dyqan të zbukuruar të departamentit, që mund të vidhni çdo gjë që dëshironi dhe kurrë të mos kapeni. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Apple lançon versionin e ri të iOS dhe iPadOS me shumë opsione të reja