Lajmet

Me aplikacionin Mindly për iPhone mund të vizualizoni mendimet tuaja thjesht dhe bukur

Publikuar , 29 Dhjetor 2013
0
Me aplikacionin Mindly për iPhone mund të vizualizoni mendimet tuaja thjesht dhe bukur

Vizualizimi i mendimeve cilësohet si një teknikë efektive për regjistrimin e mendimeve, por zakonisht është e vështirë që të mundësohet kjo gjë në hapësirën e limituar të smartfonëve.

Aplikacioni Mindly bën regjistrimin e mendimeve ose koncepteve në një proçes të këndshëm dhe tepër të lehtë në ekranin e vogël të iPhone-it tuaj.

Çdo element ka formë rrethi dhe mund të lidhet me më tepër elementë të tjerë pranë tij të cilët vendosen në formë rrethore. Secili prej këtyre elementëve mund të formojë në veçanti rrethin e vet të elementëve.

Ju mund të shkruani mendimet tuaja në çdo rreth, mund t’i përcaktoni atij ngjyrën e dëshiruar, mund të shtoni një ikonë ose mund të shkruani shënime shtesë. Ju gjithashtu mund të krijoni edhe rrathë të veçantë që përmbajnë vetëm një foto, por në to nuk mund të mbani shënime.

Në përfundim mund të shikoni hartën e plotë të mendimeve, mund t’a printoni atë ose mund t’a dërgoni me e-mail.

Qëllimi kryesor i aplikacionit është krijimi i hartave cilësore dhe praktike të mendimeve duke filluar në qendër dhe më pas duke përdorur një fjalë kyçe për çdo rresht, ngjyra dhe imazhe.

Ndoshta nuk ofron fleksibilitetin e letrës dhe lapsit, por është një metodë e dobishme për krijimin e hartave të thjeshta të mendimeve. Për të siguruar aplikacionin ndiqni këtë link. (PCWorld Albanian)

dsa

LEXO EDHE:  Gjenerata e 5-të e Apple Watch ka ekran që rri gjithë ditën ndezur