Lajmet

Me Dropbox Transfer mund të dërgoni deri në 100GB të dhëna

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 09 Korrik 2019
0
Një funksion i ri quajtur Dropbox Transfer kërkon ta thjeshtojë më tutje këtë proces duke u fokusuar specifikisht tek dërgimi i të dhënave. Me Dropbox Transfer mund të dërgoni deri në 100GB të dhëna

Shpërndarja e skedarëve dhe të dhënave përmes Dropbox nuk është një koncept i ri. Prej vitesh kompania e ka bërë të lehtë shpërndarjen e çdo të skedari ose direktorie ruajtur në Dropbox me të tjerët pavarësisht nëse kanë apo jo një llogari Dropbox.

Një funksion i ri quajtur Dropbox Transfer kërkon ta thjeshtojë më tutje këtë proces duke u fokusuar specifikisht tek dërgimi i të dhënave.

Aktualisht kur i dërgoni dikujt një skedar apo një folder lokalizuar në Dropbox-in tuaj, çdo ndryshim i bërë nga ana juaj prek edhe palë tjetër marrëse. Prandaj nëse fshini skedarin apo folderin, edhe personi që ja keni dërguar nuk do të mund ta aksesojë atë.

Transferimi nga ana tjetër dërgon një kopje të tyre dhe çdo ndryshim nga ana juaj nuk prek marrësin. Një tjetër përfitim i Dropbox Transfer është kapaciteti i lartë i të dhënave. Ju mund të dërgoni deri në 100GB, shumë më tepër sesa mund të dërgoni me shërbime si Hightail, WeTransfer dhe Mediafire.

Gjithashtu një tjetër benefit është dërgimi i skedarëve nga Dropbox përmes Transfer pa pasur nevojë ta ngarkon nga e para. Një tjetër mënyrë sesi Dropbox Transfer diferencohet nga të tjerët është konfirmimi i dërgesës.

Me Transfer përdoruesit mund të përfshijnë logo dhe brandim që ta shohë marrësi. Shërbimi është i disponueshëm nga dita e sotme por vetëm si beta private. Ju mund ti bashkoheni listës për një shans për të provuar Dropbox Transfer. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Facebook nuk tërhiqet, Libra debuton vitin e ardhshëm

Në të kaluarën nuk ekzistonte një mënyrë për të mësuar nëse një skedar i dërguar është pranuar apo hapur por me Transfer është e thjeshtë.

Tags >

dropbox