Softuer

Më nuk do të ketë CD falas për Ubuntu

Publikuar , 06 Prill 2011
0
Më nuk do të ketë CD falas për Ubuntu

Me miliona CD janë dërguar në shumë vende të botës dhe e kanë bërë sistemin Ubuntu si pjesë të përvojës së miliona individëve. Përgjegjësit për këtë proces kanë treguar që gjatë dy viteve të fundit numri i CD-ve që ka mundur të porosis një individ është zvogëluar dhe numri se sa herë një individ mund të aplikonte për një CD. Ky proces, sipas një postimi në blog, do të marrë fund me versionin Ubuntu 11.04, kur edhe nuk do jetë më mundësia për të aplikuar për një CD falas./pcworldalbanian

 

 

LEXO EDHE:  Javën e ardhshme Zoom lançon enkriptimin fundor