Harduer

Më shumë megapiksel, më pak kualitet nga Samsung

Feb 3 2009
0 Shpërndarje
Më shumë megapiksel, më pak kualitet nga Samsung

Ndërkohë ueb faqja e këtij kongresi nuk përshkruan se çfarë do të paraqesë Samsung gjatë javëve të ardhshme. Pa ndonjë përshkrim të qartë dhe paralajmërimin e kompanisë për produktet e reja, nuk ka ndonjë informacion të sigurt, përveç tendencës që Samsung do të rrisë megapikselët më shumë se që është e nevojshme.

Është thënë edhe më herët dhe thuhet edhe tani: rritja e megapikselëve nuk do të thotë rritje të kualitetit të fotografisë. Ky është një shtrembërim që bëhet nga kompanitë e aparateve dixhitalë dhe që është përqafuar nga publiku. Ashtu siç pati diskutuar PC World tre vjet më parë, kualiteti varet nga ndërtimi i aparatit. Nuk do të prisja që celularët e bukur për sy, të nxjerrin fotografi të bukura. Kështu fotografitë e një celulari me kamerë 12 megapiksel do të ishin tepër të rënda për nga madhësia dhe do të zinin shumë hapësirë në memorien e celularit.

Lajmet e fundit>