Softuer

Më shumë se 30,000 aplikacione në tregun e Windows

Publikuar , 04 Shtator 2011
0
Më shumë se 30,000 aplikacione në tregun e Windows

Aplikacionet ndihmojnë në kryerjen e shumë punëve në smartphone dhe zhvilluesit e Windows janë duke u përshtatur. Me vazhdimin e rritjes së tregut, zhvilluesve do t’iu ofrohet rasti që të jenë më afër ndërmarrjen Microsoft.

Një aplikacion që ka tërhequr shumë përdorues është Xbox Live, që ua mundëson lojtatërve që të luajnë lojëra dhe të fitojnë kryerje.

Për momentin, tregu i Windows është prapa tregut iTunes të Apple dhe tregut Android. Secili treg ka qenë jashtë për një kohë dhe ka tërhequr shumë zhvillues të të gjitha llojeve për të dizajnuar aplikacione. Tregu i aplikacioneve në iTunes është rreth 500,000, ndërsa në Android janë rreth 750,000 aplikacione.

Por numri i aplikacioneve që ndodhen në këto tregje nuk duhet të ndikojë në përzgjedhjen tuaj për një telefon. Ja edhe arsyeja./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Apple publikoi iOS 12.2 me shërbimin e ri të lajmeve dhe animoji të rinj

Lajmet e fundit>