Softuer

Më shumë shtyrje për video online

Publikuar , 18 Korrik 2010
0
Më shumë shtyrje për video online

Kompanitë e përshkruajnë modelin e tyre “TV kudo” si një bazë për mundësimin e ofrimit të më shumë shfaqjeve përmes lidhjeve të internetit. Një test teknik i shërbimit OnDemand të Comcast fillon në korrik, duke transmetuar programe nga rrjetet TNT dhe TBS, që Time Warner i ka në pronësi.
    Suksesi më i fundit i faqes për video online, Hulu, e cila ofron mundësinë e shikimit të disa shfaqjeve televizive falas ose përmes regjistrimit, ka rritur presionin ndaj rrjeteve kabllorenërkohë që edhe Apple ka krijuar iPhone të përshtatshëm për video si dhe sistemin Boxee, i cili i lejon përdoruesit të transmetojnë përmbajtje online në TV-të e tyre.
    TV Everywhere sapo ka filluar. Faza testuese nacionale do të testojë sistemin autentik për qasje të sigurt nga abonuesit e Comcast.
    Faza testuese do të jetë hapi i parë nga disa faza të paraqitjes së shërbimit, kanë bërë të ditur kompanitë, ku pritet që edhe rrjete të tjera të marrin pjesë ndërkohë që rrjeti zgjerohet.

LEXO EDHE:  A jeni të gatshëm të paguani për të vizituar uebsajtin tuaj të preferuar pa reklama?