Analiza

Më shumë Wi-Fi dhe kontrolle më të avancuara në PMF

Dec 8 2009
0 Shpërndarje
Më shumë Wi-Fi dhe kontrolle më të avancuara në PMF

 

Gjysma e tyre ofrojnë edhe printimin automatik në dy faqe, ofrojnë edhe kontrolle më të avancuara në panelin e kontrollit në krahasim me modelet e kaluara.

Jeni lodhur nga komandat e rrëmujta? Canon Pixma MP980 (në vendin e tetë) shkon rrugës së iPod, me një rrotë për navigim. Kodak ESP 9 ka panel të ndjeshëm në prekje.
Fatkeqësisht, ESP 9 së bashku me Kodak ESP 7 dhe Dell P703w, nuk ia kanë dalë të jenë pjesë e tabelës. Kanë printuar shumë ngadalë dhe kanë prodhuar printime superiore në letër të thjeshtë.
HP Photosmart C6380 debuton në vendin e dytrë, ndoshta me kualitet më të mirë të printimit dhe dizajn më të mirë. WorkForce 600 me shpejtësi ekstreme i Epson ka arritur vendin e gjashtë në klasifikim.

 

Lajmet e fundit>