Lajmet

Me VideoGhost mund të punoni dhe të shihni video on line në sfond

Publikuar , 08 Mars 2013
Me VideoGhost mund të punoni dhe të shihni video on line në sfond

Keni pasur ndonjëherë nevojën ose dëshirën që gjatë punës në kompjuter të keni në sfond videon e një kënge apo pjesë të ndonjë shfaqjeje të preferuar? Në qoftë se po, atëherë VideoGhost është programi që ju ka munguar.

VideoGhost është një shfletues me tejdukshmëri të kontrollueshme. Procesi i aktivizimit është mjaft i lehtë sidomos nëse përdorni komandat e mëposhtme.

– Vendosni URL-në që dëshironi (ALT+Up)

– Përcaktoni rezolucionin dhe shtypni Play

– Përcaktoni nivelin e tejdukshmërisë nëpërmjet butonit Set (ALT+Right)

– Vazhdoni me punën tuaj në kompjuter ndërkohë qe videot luhen në sfond.

– Në qoftë se doni t’a çaktivizoni mund të shtypni (ALT+Down)

Të njëjtat komanda mund të realizohen edhe nëpërmjet klikimit të ikonave, por kjo konsiderohet si mënyrë shumë herë më e përshtatshme.

VideoGhost është ideal në rast se nuk doni që të humbisni asnjë episod të serialit tuaj të preferuar, ndërkohë që jeni duke punuar për një detyrë të caktuar. Është zgjedhja e duhur për këdo që përdor një ekran të vetëm, pasi maksimizon funksionalitetet e tij.

Duke qenë se është një shfletues mund të funksionojë për të gjitha faqet si p.sh YouTube, Vimeo, Netflix etj. Disavantazhi i VideoGhost është pamundësia për ti hapur videot në madhësinë e ekranit.

Përdorimi i tij është pa pagesë, por mund të ndikojë në përmirësimin e produktivitetit tuaj ose mund t’iu shkaktojë dëme të pariparueshme pasi mund t’iu shpërqendrojë. (PCWorld Albanian)

PCWorld

LEXO EDHE:  Bllokohet sulmin kibernetik më i madh regjistruar ndonjëherë

Tags >

video