Biznes

Me Zonën ONE, shqiptarët e Maqedonisë komunikojnë lirë me Kosovën

Publikuar , 29 Prill 2010
0
Me Zonën ONE, shqiptarët e Maqedonisë komunikojnë lirë me Kosovën

Me Zona ONE të gjithë shfrytëzuesit në post-pejd të telefonisë fikse dhe asaj mobile fitojnë deri më 30% lirim në bisedat ndërkombëtare për parapagim të caktuar mujor edhe atë drejt të gjitha shteteve në Botë. Pakoja është e vlefshme me parapagim mujor për më pak se 2.5€, ndërsa mund të aktivizohet me telefonatë në numrin 181.

Shfrytëzuesit e shërbimeve pri-pejd sërish e fitojnë mundësinë për të biseduar me çmim prej 13,9 denarë/minut nga telefoni fiks apo celular drejt 13 shteteve evropiane edhe atë drejt: Serbisë, Shqipërisë, Bullgarisë, Greqisë, Kosovës, Italisë, Zvicrës, Sllovenisë, Kroacisë, Gjermanisë, Bosnjë dhe Hercegovinës, Turqisë dhe Austrisë.

Me këtë ofertë më të re, ONE edhe njëherë vërtetohet si kompani që siguron zgjidhje më të mira  komunikuese dhe origjinale në Maqedoni, duke i identifikuar nevojat telekomunikuese të shfrytëzuesve të vet

LEXO EDHE:  Mbyllet kompania e themeluesit të Android