Vëzhgim

Me iPhone jeni më tërheqës!

Aug 10 2010
0 Shpërndarje
Me iPhone jeni më tërheqës!

OkTrends, blogu për ueb faqen online për takime OkCupid, ka mbledhur 552.000 fotografi të përdoruesve dhe ka përdorur ata për t’iu përgjigjur një seri të pyetjeve fondamentale si: Si mund të dukem më atraktiv në foto? Cila markë kamerash kap imazhet më të mira? Cilën kohë të ditës do të duhej të fotografoj vetën? Dhe më e rëndësishmja, cilin celularë ta blejë nëse dëshirojë të lidhem me dikë?.

Në bazë të statistikave OkTrends, ka gjetur se përdoruesit e iPhone kanë një mesatare prej 10 partnerëve seksual deri në moshën 30 vjeçare, kurse ata të BlackBerry një mesatare prej 8.1. Më e keqja është se humbësit janë ata me Android. Lajmi më i mirë mund të jetë ai për femrat që kanë iPhone të cilat kanë një mesatare prej 12.3 partnerëve seksual deri në moshën 30 vjeçare, kurse ato me BlackBerry duhet të kënaqen me një mesatare prej 8.8  dhe ato të Android me 6.1.

Në fund nuk mund të thuhet se vetë iPhone është fituesi i madh, por në një far forme iPhone shërben për tu kyçur në rreth.

Lajmet e fundit>