Analiza

Medify ju ndihmon në kërkimin e tretmanit të duhur mjekësor

Publikuar , 28 Shtator 2011
0
Medify ju ndihmon në kërkimin e tretmanit të duhur mjekësor

Duke kërkuar në një temë, ju do të gjeni informacione rreth mundësive për shërim dhe shkaktarëve me hulumtimin më të fundit, që ofron evidencën më të mirë, duke paraqiutr lidhje (ang. Links) për institucionet që studiojnë kushtin dhe më tepër. Ju mund t’i lexoni ato dhe t’i ruani për referenca gjatë të ardhmes.

Përveç mundësisë për filtrim të studimeve në bazë të demografisë, llojit të shërimit dhe më tepër, ekziston një tabelë intersante ku ju mund të shihni se cilat tretmane janë më të fuqishme ose së fundi të hulumtuara.

Medify i merr të dhënat e veta çdo natë nga Medline, që paraqet Biblotekën Kombëtare të Mjekësisë të Institutit Kombëtar të Shëndetit, dhe burime të tjera. Medify i merr të gjitha këto të dhëna dhe i paraqet interaktivisht, kështu që ju mund të mirëinformoheni ose të ndihmoheni për ta udhëhequr një gjendje jo të mirë shëndetësore./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Sa të shqetësuar duhet të jeni për rreziqet shëndetësore të teknologjisë 5G?

Lajmet e fundit>