Blog

Merrni mbi 80 libra elektronik falas nga Microsoft

Publikuar , 05 Gusht 2012
0
Merrni mbi 80 libra elektronik falas nga Microsoft

Blogu MSDN i ndërmarrjes Microsoft ka lëshuar një numër të madh librash pa pagesë në një varg të teknologjive dhe programeve, duke përfshirë një udhëzim të fuqishëm për përdoruesin për Windows 7, programimin e aplikacioneve për Windows 8 dhe Windows Phone 7, mësime në SQL Server dhe shumë më tepër.

Shumica e këtyre librave janë disa qindra faqe dhe me siguri që ju do të mund të gjeni diçka në këtë koleksion të 80+ librave elektronik – qofshi ju një përdorues shtëpiak, mësues ose një profesionist i TI-së.

Koleksioni i madh i librave elektronik falas nga Microsoft për ju, duke përfshirë: SharePoint, Visual Studio, Windows Phone, Windows 8, Office 365, Office 2010, SQL Server 2012, Azure dhe më tepër.

Një tjetër koleksion i madh i librave falas nga Microsoft, duke përfshirë: SharePoint 2013, Office 2013, Office 365, Duet 2.0, Azure, Cloud, Windows Phone, Lync, Dynamics CRM dhe më tepër. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Ericsson jep parashikimin për përdorimin e teknologjisë 5G në 6 vitet e ardhshme