Vëzhgim

Mësime javore falas për programim

Publikuar , 04 Janar 2012
0
Mësime javore falas për programim

Mësimet javore nga Codeacademy nuk do të ju mësojnë vetëm themelet e kodimit, por ato mund të ju ndihmojnë ju që të rrini në ndjekjen e binarëve të caktuar me planet tuaja për këtë viti për të mësuar se si t’i ndërtoni aplikacionet dhe uebfaqet.

Një nga qëllimet e Code Year është që të shpërndajë fjalën për të kuptuar rëndësinë e mësimit të kodimit (dhe që çdokush mund ta mësoj atë), me mbështetje nga organizatat si Y Combinator, TechStars, Girl Develop It dhe HackNY. Themeluesi i Y Combinator thonë: “Nëse dëshironi që t’i investoni dy vite në diçka që do të ju ndihmojë ju, ju do të bëni më mirë të mësoni se si të hakoni se sa të merrni një MBA (Master të Administrimit të Biznesit).”

Viti 2012 mund të jetë viti kur juaj për kodim, s’ka rëndësi se a do të donit të mësoni të programoni për argëtim ose përfitim./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë