Ja se si

Mësoni se si të bëni sa më tërheqëse uebfaqen tuaj

Publikuar , 02 Janar 2013
0
Mësoni se si të bëni sa më tërheqëse uebfaqen tuaj

uebNëse keni një blog ose ndonjë uebfaqe tjetër, zgjedhja e llojit të fontit dhe si e rregulloni tekstin tuaj mund të krijojnë një ndryshim të madh jo vetëm në atë se sa tërheqëse duket faqja juaj, por po ashtu edhe në lexueshmërinë e tij.

Ky udhëzim interaktiv në shpejtësi mund të ju ndihmojë se çfarë duhet të dini për tipografinë.

I krijuar nga dizajneri i uebit dhe zhvilluesi Tommi Kaikkonen, Udhëzimi Interaktiv në Tipografinë e Blogut mbulon disa tema si ndërfaqja, hierarkia virtuale, fontet, ngjyra dhe më tepër.

Shpjegimet janë të thjeshta dhe të shkurta dhe disa tema kanë butona ku ju mund të provoni shumë mundësi.

Për udhëzime më të hollësishme, ju duhet të shikoni në manualet e tipografisë dhe burime të tjera të dizajnit, por ky udhëzim i shpejtë është një fillim i shkëlqyer. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Apple padit një kompani për logo të ngjashme

Tags >

uebfaqe