Softuer

Metal Gear Solid Rising, video e parë nga E3

Publikuar , 22 Qershor 2010
0
Metal Gear Solid Rising, video e parë nga E3

Në kuadër të panairit E3 2010, është paraqitur një video që tregon disa skena shumë intersante aksioni për sa i përket lojës, e cila do të paraqitet për Xbox 360, PC dhe Playstation.

Duke u bazuar në video karakteri i lojës Raiden, ka një shpatë që realisht mund të pres çdo gjë që gjendet në botën e argëtimit. Duket se një shpatë mjaft e sofistikuar do të jetë në duart e gejmerëve gjatë vitit të ardhshëm.

Kjo shpatë thuhet se do t’u mundësojë lojtarëve që të iniciojnë beteja në third person dhe gjithashtu prerje precize të armiqve dhe objekteve, në plan gjeometrik duke përdorur moduse të lira të prerjes brenda lojës.

LEXO EDHE:  Lëvizja e fundit e Instagram mirëpritet nga përdoruesit