Lajmet

Microsoft hedh në treg variantin e Office 365 për përdoruesit e qeverisë amerikane

Publikuar , 31 Maj 2012
0
Microsoft hedh në treg variantin e Office 365 për përdoruesit e qeverisë amerikane

Microsoft ka bërë publik së fundi një version specifik të Office 365, që iu ofron konsumatorëve të sektorit të shërbimit publik një infrastrukturë të përqëndruar të dhënash enkas për ta. Office 365 për qeveritarët pret aplikacione dhe informacione në një bazë të dhënash, e cila është e rezervuar vetëm për agjensitë qeveritare. 

Në këtë paketë të re të ofruar nga Microsoft do të përfshihen versioni i Office 365, versionet online të Këmbimit valutor,  Lync (softuer që shërben për komunikim dhe ndarje informacionesh), paketën Office dhe SharePoint (aplikacion ueb që bën menaxhimin e të dhënave dhe dokumentave). Një nga të mirat që Microsoft i sjell qeverisë me këto produkte është personalia, sepse Office 365 ofron për përdoruesit qeveritarë privaci në të dhënat e tyre, përputhshmëri me rregulloren e punës si dhe nevojat dhe kërkesat e sigurisë që ka çdo punojës,  të cilat ndryshojnë në varësi të agjensisë. 

Ky version i Office 365 ka dalë në qarkullim në Mars dhe është i disponueshëm vetem për përdoruesit qeveritarë. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Peticioni online i kërkon Microsoft të përkthejë shërbimet në gjuhën Shqipe