Lajmet

Microsoft integron Linkedin me Outlook dhe aplikacionet Office

Publikuar , 24 Shtator 2018
Microsoft bleu LinkedIn për 26 miliardë dollarë më shumë se dy vjet më parë dhe kompania ka integruar gradualisht rrjetin social të fokusuar në biznes në produktet e tij. Microsoft integron Linkedin me Outlook dhe aplikacionet Office

Microsoft po planifikon të integrojë më thellë LinkedIn në aplikacionet Office të kompanisë. Outlook do të përditësohet për të përfshirë informacion rreth kontakteve për takimet kalendarike dhe ndarjen e dokumenteve.

Përdoruesit e Outlook së shpejti do të jenë në gjendje të bashkëpunojnë me kontaktet e LinkedIn për dokumentet në Word, Excel dhe PowerPoint, duke e bërë pak më të lehtë shpërndarjen e dokumenteve mes miqve ose bashkëpunëtorëve në LinkedIn

Integrimi do të shtrihet edhe në drejtoritë e korporatave të biznesit, duke lidhur një drejtori me LinkedIn kështu që kontaktet do të shfaqen në Outlook për email dhe ftesat e kalendarit.

Microsoft bleu LinkedIn për 26 miliardë dollarë më shumë se dy vjet më parë dhe kompania ka integruar gradualisht rrjetin social të fokusuar në biznes në produktet e tij.

LinkedIn është ende gjerësisht i drejtuar si një kompani e veçantë brenda Microsoft dhe në tremujorin e fundit ka gjeneruar 1,4 miliardë dollarë të ardhura. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Microsoft lançon aksidentalisht Windows 11-ën për kompjuterët me procesorë të pambështetur