Blog

Microsoft ka humbur betejën e smartfonëve por ende mund ta fitojë luftën

Publikuar , 11 Shtator 2018
0
Shfrytëzimi në rritje i Outlook, OneNote, Office365, shfletuesit Edge dhe zgjerimit të Android Launcher/ UI, do të thotë që ju mund të ndryshoni telefonat  pa marrë parasysh nëse OS apo prodhuesi kanë një përvojë të ngjashme në ekranin tuaj. Microsoft ka humbur betejën e smartfonëve por ende mund ta fitojë luftën

Edhe pse Microsoft ka humbur  betejën aktuale për dominimin OS të smartfonëve ai ka vazhduar të luftojë për bazën e përdoruesve për të miratuar një Llogari të Microsoft së bashku me llogaritë e Google ose Apple të nevojshme për funksionet bazë të OS.

Shfrytëzimi në rritje i Outlook, OneNote, Office365, shfletuesit Edge dhe zgjerimit të Android Launcher/ UI, do të thotë që ju mund të ndryshoni telefonat  pa marrë parasysh nëse OS apo prodhuesi kanë një përvojë të ngjashme në ekranin tuaj.

Të gjithë do të kenë qasje në të dhënat që iu duhen nga Microsoft cloud. Por kjo gjithashtu ka një përfitim shtesë. Microsoft ka integruar shërbimet cloud dhe softuerin që përdoren në smartfonë në Windows 10, kështu që ka të njejtën përvojë të qetë të desktop.

Aplikacioni ‘You Phone’ për Windows 10 është duke u testuar. Me këtë mund të prisni të shihni njoftime të përbashkëta, transferim të lehtë të skedarëve dhe më shumë. Ndërsa forma aktuale ofron funksione të kufizuara, ky nuk do të ishte aplikacioni i parë celulari Microsoft që është rritur në funksionalitet dhe dobishmëri me kalimin e kohës.

Përcaktoni të gjithë përdoruesit e Windows 10, i bëni ato të lidhin telefonat e tyre të mençur në ekosistem, dhe ju keni një rrugë tjetër për përdoruesit dhe përmes tyre në të ardhmen. Nga rrëzimi i Windows Phone, vendi i Microsoft në ekosistemin aktual celular është praktik dhe i pozicionuar mirë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të aktivizoni Dark Mode në Windows 10