Live stream: Transformimi Dixhital i Edukimit

 

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

 

banner-edu-640Ditën e Marte me datë 6 Dhjetor 2016 në ora 9:00 mbahet në Tiranë konferenca “Transformimi Dixhital i Edukimit” organizuar nga Microsoft, Ministria e Edukimit, Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike, Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë në bashkëpunim me partnerët British Council Albania, Infosoft Systems, BIT Media, Almooc dhe Certiadria

Me synimin për të kontribuar në përmirësimin e edukimit nëpërmjet dixhitalizimit, me pjesëmarrjen e më shumë se 170 institucioneve private dhe publike dhe palë interesi nga i gjithë vendi, konferenca do të shpalosë dhe prezantojë disa prej projekteve më të rëndësishme në sektorin e edukimit në Shqipëri si dhe mundësitë për permirësim me përdorimin teknologjisë së informacionit.

Misioni i Microsoft është ti mundësojë çdo individi dhe çdo organizate në planet të arrijë më shumë dhe studentët janë në zemër të këtij misioni. Na ndiqni në këtë transmetim të drejtpëdrejtë nga Transformimi Dixhital i Edukimit.


On Tuesday, 6th December at 9am Education Digital Transformation Conference will take place in Tirana organized by Microsoft Albania, Ministry of education, Ministry for Innovation and public administration, Ministry of social welfare and youth, and in close cooperation with partners that follow: British Council Albania, Infosoft Systems, BIT Media, Almooc and Certiadria.

Aiming to gather more than 170 private and public institutions and stakeholders from the country, the conference itself will showcase its differentiated value propositions for better education and transformation of teaching and learning.

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more and students are at the very heart of that mission. Follow us in this live stream of this event with great importance for Albania.

Lajmet e fundit>