Lajmet

Microsoft Launcher në Android vjen me opsione të reja

Publikuar , 03 Qershor 2018
0
Ai gjithashtu përfshin një raport të aktivitetit të asaj që aplikacionet po përdorin në një pajisje dhe për sa kohë, e ngjashme me veçoritë e llogarisë familjare të Microsoft. Microsoft Launcher në Android vjen me opsione të reja

Microsoft po sjell një veçori të re të përcjelljes së vendndodhjes në aplikacionin e saj për Android.Veçoria e re e ndjekjes së vendodhjes së familjarëve lejon përdoruesit e Microsoft Launcher të gjurmojnë vendndodhjen e fundit të anëtarëve të familjes së tyre.

Ai gjithashtu përfshin një raport të aktivitetit të asaj që aplikacionet po përdorin në një pajisje dhe për sa kohë, e ngjashme me veçoritë e llogarisë familjare të Microsoft.

Ndjekja e vendndodhjes së Android është pjesë e një grupi më të gjerë përmirësimesh të fokusuara në familje për Android dhe ueb. Ndërkohë që Microsoft gjithmonë ka mbështetur bllokimin e faqeve në Windows PC,prodhuesi i softuerit po e zgjeron këtë veçori edhe në Android.

Çdo bllok ekzistues faqesh për grupet e familjes Microsoft për makinat e Windows tani do të bartet në Edge për Android,duke e bërë më të lehtë për të bllokuar faqet e internetit në të gjithë celularin dhe PC-në.

Microsoft gjithashtu po lançon një faqe MSN Kids,e dizenjuar për të siguruar lajme të kuruara në mënyrë specifike për fëmijët në shkollën fillore ose moshën e shkollës së mesme.

“Ne pamë një nevojë për një vend ku fëmijët të mësojnë rreth botës në një mjedis të sigurt,të besueshëm dhe argëtues”, shpjegon Shilpa Ranganathan,menaxher i përgjithshëm i Microsoft për eksperiencat mobile.”

Kjo faqe ofron lajme të redaktuara në editoriale,lajme të përshtatshme për moshën dhe karakteristika nga botuesit e partnerëve si”Time for Kids”,”Popular Science”,”Sports Illustrated for Kids”,”National Geographic”dhe” USA Today”. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Microsoft prezanton gjeneratën e 7-të të Surface Pro