Lajmet

Microsoft mbyll forumet e Windows 7 dhe 8

Publikuar , 11 Qershor 2018
Microsoft mbyll forumet e Windows 7 dhe 8

Microsoft nuk do të marrë më  pjesë zyrtarisht në një shumëllojshmëri të forumeve të mbështetjes së produktit për disa programe dhe pajisje më të vjetra, monitorimin e tyre për sjellje të këqija.

Gjithsesi, asnjë nga këto nuk është një surprizë, por ju ndoshta keni kërkuar gjetkë për marrjen e përgjigjet tuaja Zune. (Dhe Zune është i vetmi që do të mbyllet kundër përditësimeve.)

Sot, në një postim në blog, Microsoft renditi  si në vijim:

  • Windows 7, 8.1, 8.1 RT
  • Microsoft Security Essentials
  • Internet Explorer 10
  • Office 2010, 2013
  • Surface Pro (me sa duket modelet më të vjetra), Surface Pro 2, Surface RT, Surface 2
  • Microsoft Band – kjo temë do të mbyllet. Përdoruesit janë të ftuar të marrin pjesë në temën e Microsoft Band 2.
  • Forumi i pajisjeve mobile – Mbështetja e Microsoft do të vazhdojë në temën “Pajisjet e tjera të lëvizshme të Windows”
  • Zune – kjo temë do të mbyllet, por do të mbetet në dispozicion për shfletim.
LEXO EDHE:  Microsoft lançon ndërfaqen e re të platformës Xbox