Vëzhgim

Microsoft më 2019: Ku do të jetë Windows?

Publikuar , 09 Mars 2009
0
Microsoft më 2019: Ku do të jetë Windows?

altMicrosoft në vitin 2019″ është zhanri më i fundit i videove future product dramatization. Kjo video është një version pesë minutësh me përmbajtje imagjinatave e krijuar nga Microsoft Labs, grup ky që brenda korporatës i teston idetë, krijon prototipe dhe nxjerr përfundime nga përdorimi i të dhënave.

Në fund, një listë e videos përmban versione më të gjata të secilës skenë mbi prodhimtarinë, edukimin, kujdesin për shëndetin e shumë të tjera.

Me më shumë rëndësi se ndërfaqet fërshëllyese janë videot që premtojnë bashkëpunime më të gjera, korrigjim të të dhënave si dhe komunikime multimediale.

Sidoqoftë e papritura më e madhe për vitin 2019 në video është mos paraqitja e logos së Windows, butonit Start si dhe e shumë shenjave të tjera.

Kompania e ka tërhequr kampanjën e disa viteve më parë “Microsoft Everywhere” për shtrirjen e gjerë të kompanisë. Ky veprim arsyetohet se kompania nuk ka nevojë të bëjë të ditur se çfarë sistemi operativ do të përdorin pajisjet e saj. 

 

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>