Analiza

Microsoft merr masa për rritjen e cilësisë së shërbimit në Windows Store

Publikuar , 29 Gusht 2014
0
Microsoft merr masa për rritjen e cilësisë së shërbimit në Windows Store

gsmarena_001Microsoft ka raportuar se një numër i madh i aplikacioneve në dyqanin virtual Windows Store po mashtrojnë përdoruesit me tituj dhe informacione fallco. Për këtë arsye kompania fshiu nga dyqani i saj online më shumë se 1500 aplikacione. Fshirja e këtyre aplikacioneve vjen si një ndër masat kryesorë që po merr Microsoft për përmirësimin e shërbimit dhe kualitetit të Windows Store.

Microsoft gjithashtu vendosi për çdo aplikacion të ri që do të hidhet në Windows Store të plotësojë të gjitha kushtet e certifikatës së re për dyqanin online.

Kërkesat për aplikacionet e reja:

Emri – të jetë i qartë dhe të pasqyrojë funksionin kryesor të aplikacionit.

Kategoria – të sigurohet që aplikacionet kategorizohen sipas funksioni dhe qëllimit që përdoren.

Figura paraqitëse – duhet të jetë unike në mënyrë që të përfaqësojë aplikacionin.

Krahas fshirjes nga dyqani online, Microsoft gjithashtu është zotuar që të kthejë mbrapsht tek përdoruesi të gjitha paratë, të cilat janë paguar kundrejt aplikacioneve “mashtruese”. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Google braktis trendin "notch"

Lajmet e fundit>