Lajmet

Microsoft paraqet një version tërësisht të ri të Outlook-ut për Mac

Publikuar , 01 Nëntor 2014
0
Microsoft paraqet një version tërësisht të ri të Outlook-ut për Mac

01-Mail-All-Retina-1-730x460Microsoft ka paraqitur një Outlook tërësisht të ri për Mac, që është në dispozicion për përdoruesit e Office 365. Lëshimi e sjell produktin në linjë me versionet e veta në platformat e tjera, duke përfshirë versionin për pajisje mobile dhe PC.

Përveç ndërfaqes së rifreskuar, Microsoft thotë që Outlook i ri për Mac sjell funksionim dhe stabilitet më të mirë, e po ashtu edhe disa veçori të tjera. Microsoft ka lajmëruar po ashtu që është duke e sjell një version të ri beta të Office për Mac në gjysmën e parë të vitit 2015, e që versioni përfundimtar pritet të vijë më vonë gjatë vitit. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Policia Shqiptare pajiset me mjete për luftimin e krimit kibernetik