Lajmet

Microsoft përgatit IE 11 për Windows 7

Publikuar , 26 Korrik 2013
0
Microsoft përgatit IE 11 për Windows 7

Ashtu siç ishte premtuar, Internet Explorer 11 është duke ardhur në Windows 7, me ngadalësi, por me siguri.

Pothuajse një muaj pasi u bë e ditur për këtë, i cili për momentin është në dispozicion vetëm në Windows 81, versioni vëzhgues për zhvillues për Windows 7 ka dalë në ueb.

Natyrisht, ka shumë më flash të tipit për Metro, por veçoritë dhe përmirësimet më të rëndësishme duhet të jenë të përfshira. Lajmi më i madh është përmirësimi i funksionimit dhe i kohës së ngarkimit.

Microsoft është krenar për përmirësimet që ka bërë në Chakra, që është makina e vet JavaScript dhe thotë që është dukshëm më i shpejt se Chrome, Firefox dhe Opera.

Ekziston po ashtu mbështetja për WebGL dhe video veçoritë për HTML5, si ato që fuqizojnë lëshuesin e gjeneratës së ardhshme të Netflix.

Dhe, duke e parë se si ky është një vëzhgim për zhvillues, pakoja nuk do të jetë e plotësuar tërësisht me disa vegla të përditësuara për ndërtimin e faqeve dhe aplikacioneve të uebit, në formën e një F12 të rishikuar, që huazohet në masë të madhe nga Visual Studio. Nëse jeni nga ata që duan të shikojnë vetë hollësitë ose dëshironi thjesht ta shkarkoni për vete. (PCWorld Albanian)

[youtube id=”btYMLr8k_Ys”]

IE 11 Win 7

LEXO EDHE:  Windows 10 sjell thirrjet telefonike të Android në kompjuter