Biznes

Microsoft pranë blerjes së GitHub

Jun 4 2018
0 Shpërndarje
GitHub nga ana tjetër ka shprehur admirim për ekzekutivin Satya Nadella dhe ka ringjallur iniciativat e kodimit pranë kompanisë kur mori drejtimin në 2014-ën. Microsoft pranë blerjes së GitHub

Disa raportime të reja që vinë nga Remond thonë se Microsoft është pranë blerjes së sajtit popullor të kodimit GitHub me një marrëveshje e cila mund të bëhet publike ditën e sotme.

Ky raport i Bloomberg vjen pas disa sugjerimeve për një blerje të mundshme javën e kaluar.

Marrëveshja do të kishte kuptim për Microsoft ndërsa gjigandi i softuerit vijon të joshë zhvilluesit.

GitHub nga ana tjetër ka shprehur admirim për ekzekutivin Satya Nadella dhe ka ringjallur iniciativat e kodimit pranë kompanisë kur mori drejtimin në 2014-ën.

Blerja e GitHub do ti jepte kompanisë akses në 27 milion zhvillues softuerit. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>