Lajmet

Microsoft prezanton mjetet e reja të dizajnit Fluent për zhvilluesit

Publikuar , 11 Maj 2018
0
Microsoft prezantoi dizajnin Fluent vitin e kaluar dhe gradualisht filloi inkorporimin në Tast View, Office, Outlook, Mail dhe Calendar. Microsoft prezanton mjetet e reja të dizajnit Fluent për zhvilluesit

Në Konferencën Build 2018 dizajnerët e Microsoft treguan mjetet e reja për zhvilluesve të cilët duan të implementojnë dizajnin e re Fluent të Windows 10-ës në aplikacionet universale.

Microsoft prezantoi dizajnin Fluent vitin e kaluar dhe gradualisht filloi inkorporimin në Tast View, Office, Outlook, Mail dhe Calendar.

Ky dizajn pritet të implementohet në disa platforma si dsktop, tablet, HoloLens dhe VR.

Për më tepër detaje ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtë të Microsoft. /PCWorld Albanian

https://www.youtube.com/watch?v=AnqwdPgVXAI

LEXO EDHE:  Microsoft sjell "Dark Mode" në aplikacionin Outlook