Lajmet

Microsoft publikoi ndërtimin eksperimental 16291 të Windows 10-ës

Publikuar , 20 Shtator 2017
Duke qenë se Microsoft i jep prioritet stabilitetit me këtë përditësim, këto ndërtime nuk pritet të kenë veçori të reja. Microsoft publikoi ndërtimin eksperimental 16291 të Windows 10-ës

Microsoft publikoi ditën e sotme një tjetër përditësim eksperimental të Windows 10-ës duke shtuar funksionalitetet e asistentit virtual Cortana tek telefonët.

Kompania është pranë finalizimit të Përditësimit të Krijuesve të Vjeshtës për Windows 10-ën i cili do të debutojë më 17 Tetor.

Me Windows 10-ën si një shërbim, Microsoft prej tre vitesh e trajton produktin ndryshe nga sa ishte sjellë me paraardhësit.

Sistemi operativ jo vetëm që përditësohet me arnime sigurie por edhe me veçori të reja. Plot tre përditësime janë publikuar: Përditësimi i Nëntorit, Përditësimi i Përvjetorit dhe Përditësimi i Krijuesve.

Duke qenë se Microsoft i jep prioritet stabilitetit me këtë përditësim, këto ndërtime nuk pritet të kenë veçori të reja.

Megjithatë ndërtimi ka diçka të re: Cortana edhe njëherë tjetër lidhet me kompjuterat.

Nëse keni asistentin virtual të instaluar në iPhone dhe Android mund të dërgoni artikuj për leximin e tyre në kompjuter.

Kjo shtesë vjen krahas funksioneve të disponueshme tashmë si përkujtuesit, njoftimet dhe SMS-të. Megjithatë ne do të preferonim më shumë të dërgonin artikujt nga kompjuteri në telefon.

Përditësimi i ditës së sotme numrin e ndërtimeve eksperimentale nga 16288 në 16291. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Windows 10 me efekte të reja animuese