Lajmet

Microsoft sjell OneDrive Files On-Demand në macOS

Publikuar , 24 Shtator 2018
Përdoruesit e Mac do të jenë në gjendje të shkarkojnë skedarët pasi i përdorin ato, në vend që të harxhojnë hapësirën duke zënë një librari të tërë OneDrive. Microsoft sjell OneDrive Files On-Demand në macOS

Microsoft është duke sjellë funksionin OneDrive Files On-Demand në macOS.

Testuesit OneDrive beta do të jenë në gjendje të kenë akses në funksion sot, gjë që lejon përdoruesit e OneDrive të përdorin vendndodhje për skedarët në vend të vendosjes të të të gjitha dosjeve në një MacBook.

Përdoruesit e Mac do të jenë në gjendje të shkarkojnë skedarët pasi i përdorin ato, në vend që të harxhojnë hapësirën duke zënë një librari të tërë OneDrive.

Funksioni Files On-Demand kërkon macOS 10.14 Mojave dhe një Apple File System (APFS) të formatuar. Microsoft po lëviz gjithashtu versionet e Mac dhe Windows të OneDrive në një bazë të vetme kodi, kështu që do të thotë se kompania do të testojë më shumë karakteristika për macOS çdo muaj.

Kjo do të përfshijë karakteristika të testimit si integrimi i Touch Bar dhe çdo tipar të ardhshëm OneDrive të planifikuar për 2018 dhe më gjerë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Microsoft rrit madhësinë e skedarëve në OneDrive