Biznes

Microsoft do të ketë 20 miliard dollar të ardhura në 2018 nga biznesi cloud

Jul 23 2017
0 Shpërndarje
Shefi ekzekutiv Satya Nadella tha se kompania e tij do të arrijë 20 miliard dollar të ardhura nga shërbimet komerciale cloud gjatë vitit fiskal 2018. Microsoft do të ketë 20 miliard dollar të ardhura në 2018 nga biznesi cloud Photo Source: Reuters

Microsoft raport rezultate pozitive në mbyllje të vitit fiskal 2016. Kompania tejkaloi pritshmëritë duke publikuar 7.7 miliard dollar fitim dhe 24.7 miliard dollar të ardhura.

Windows 10-ta vijon të korrë sukses, ashtu edhe Office 365. Microsoft është në rrugën e duhur për të arritur objektivat ambicioz vendosur në 2015-ën për biznesin e saj cloud.

Shefi ekzekutiv Satya Nadella tha se kompania e tij do të arrijë 20 miliard dollar të ardhura nga shërbimet komerciale cloud gjatë vitit fiskal 2018.

Në tre mujorin e kaluar të ardhurat ishin 18.9 miliard dollar dhe ngelet shumë pak për të arritur objektiivn. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>